Ανακαλύψτε Πως Μπορείτε Κι Εσείς Εύκολα Να Κερδίσετε Ένα Τρελό Ποσό Χρημάτων στο MLM, Ακόμα κι Αν Δεν Έχετε Χρήματα, Φίλους και Μισείτε τις Πωλήσεις!

   

Αν θέλετε να φτάσετε στην κορυφή του πλάνου μάρκετινγκ της εταιρίας σας με πολλά χρήματα να καταφτάνουν σε εσάς συνεχώς, παρακαλώ διαβάστε αυτό το site αμέσως, γιατί ίσως να είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα διαβάσετε ποτέ!

Γιατί το λέω αυτό; Λοιπόν, αν είστε ένας από τους εκατομμύρια διανομείς στο MLM που χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο περιμένοντας να αλλάξουν τα πράγματα ... περιμένοντας να βρείτε έναν πιο εύκολο και πιο αποτελεσματικό τρόπο να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να βρείτε πολλούς υποψήφιους συνεργάτες, τότε με χαρά σας λέω ότι δε χρειάζεται να περιμένετε άλλο!

Θα σας αποκαλύψω το ακριβές σχέδιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε από καταχρεωμένοι, ντροπαλοί, εσωστρεφείς, χωρίς αυτοπεποίθηση και ανασφαλείς σε θετικοί, χαρούμενοι και με αυτοπεποίθηση και ένα πολύ καλό εισόδημα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

"To βιβλίο είναι εξαιρετικό. Έχει τα πάντα. Απο το Α ως το Ω. Με βοήθησε στο να βρίσκω υποψηφίους, να κάνω παρουσιάσεις, να είμαι πιο αποτελεσματικός, να εκπαιδεύω τους συνεργάτες μου και να οργανώνω εμένα αλλά και το δίκτυο μου.

Είναι ευανάγνωστο, μου κράταγε το ενδιαφέρον και με το βιβλίο αυτό μπορεί να εκπαιδευτεί και ένα παιδί 11 χρονών. Η ουσία σε όλα αυτά είναι ότι μέσα σε 3 μήνες, αυξήθηκε η παραγωγή μου κατά 50%."

Μανώλης Ισχάκης
NLP Coach

"Θοδωρή καταρχήν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και συγχαρητήρια για το βιβλίο σου. Δεν μπορώ να σου πω τι μου άρεσε περισσότερο στο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ γιατί κάθε κεφάλαιο ήταν τόσο σημαντικό και διαφορετικό και εξυπηρετούσε διαφορετικό κομμάτι της "Τούρτας".

Έκανα πράξη πολλά πράγματα και άρχισα να βλέπω πολλές πόρτες ανοιχτές μπροστά μου. Αυτό που με εξέπληξε εμένα προσωπικά είναι ο τόσο απλός και κατανοητός τρόπος που είναι γραμμένο, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να κατανοήσει τα πάντα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια"

Γιώργος Πατσιάδης
World Ventures

"Το βιβλίο το διάβασα τρεις φορές μέσα σε ένα απόγευμα. Την επόμενη ημέρα ξύπνησα ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος!

Ήδη από την πρώτη ανάγνωση άλλαξε η στάση μου και κατά συνέπεια η πρόοδος της επιχείρησής μου."

Ειρήνη Δουκακά
Javita

"Εξαιρετικό, ολοκληρωμένο. Τελειώνοντας το ήταν σαν να είχα διαβάσει 10 βιβλία μαζί. Ένα ωραίο δώρο-εγχειρίδιο για τους νέους μου συνεργάτες.

Μπράβο Θοδωρή!"

Κωνσταντίνιος Λέτσος
Herbalife


"Θεόδωρε, το βιβλίο σου είναι καταπληκτικό. Πέρασε καιρός από τότε που το αγόρασα και το διάβασα για πρώτη φορά, όμως ακόμα και τώρα το ανοίγω πολλές φορές για να το διαβάσω. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και δείχνει πόσο χρήσιμες είναι οι γνώσεις που μας μεταφέρεις.

Ευχαριστώ!"

Φίλιππος Χρήστος Φωτιάδης
Κιλκίς


Ποιο Από Αυτά Τα Μυστικά Θα Σας Βοηθούσε Να Βελτιώσετε Τα Αποτελέσματα Που Έχετε Αυτή Τη Στιγμή;

 • Πως να λέτε πράγματα με τέτοιο τρόπο που να τραβάει υποψηφίους σε εσάς...

 • Το πιο σημαντικό στοιχείο σε κάθε παρουσίαση, και πως να το χρησιμοποιήσετε για μέγιστα αποτελέσματα!


 • Το απολύτως απαραίτητο πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν επιχειρήσετε να πουλήσετε οτιδήποτε σε οποιονδήποτε. Χωρίς αυτό καλύτερα να τα παρατήσετε τώρα κιόλας!

 • Ο πραγματικός λόγος που οι άνθρωποι επιλέγουν να αγοράσουν οτιδήποτε!

 • Λέξη-προς-λέξη δείγματα σεναρίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν σε κάθε περίσταση.

 • Ένας πάρα πολύ απλός τρόπος να κάνετε τους ανθρώπους να σας συμπαθήσουν αμέσως!

 • Το πιο σημαντικό πράγμα που θα μπορούσατε ποτέ να μάθετε για το τι να λέτε στους υποψηφίους!

 • Μάθετε ποιες ακριβώς λέξεις να χρησιμοποιήσετε που θα κάνουν τους υποψηφίους σας να σας δώσουν το όνομά τους και το τηλέφωνό τους αμέσως, ελπίζοντας να τους επιλέξετε να γραφτούν στην ομάδα σας!

 • Μία εκπληκτικά απλή συνταγή για να ακολουθήσετε που κάνει την ανεύρεση υποψηφίων ακόμα πιο εύκολη!

 • Μάθετε πως να βοηθάτε τους καινούργιους σας διανομείς για τα καλύτερα αποτελέσματα.

 • Γεμίστε την ατζέντα σας με νέους φίλους και επαγγελματικές επαφές σε χρόνο μηδέν...

 • Το μυστικό να έχετε έναν απεριόριστο αριθμό υποψηφίων, χωρίς να ξοδέψετε χρήματα.

 • Ανακαλύψτε πως τα εσωτερικά σας συναισθήματα για το δικτυακό μάρκετινγκ ίσως να σαμποτάρουν την επιτυχία σας, και τι να κάνετε για αυτό.

 • Μάθετε τη λέξη με τα πέντε γράμματα που ξεκινάει από “Φ” που σας εμποδίζει να επικοινωνήσετε με καλούς υποψηφίους!

 • Κάντε τους φίλους και συγγενείς σας (που πριν δε ενδιαφερόντουσαν καθόλου για την επιχείρησή σας) να σας παρακαλάνε να τους πείτε περισσότερα...

 • Το ένα απλό κλειδί για την επιτυχία στο Ίντερνετ Μάρκετινγκ.

 • Έχετε επαφές από το ίντερνετ ή από αγγελίες αλλά δεν είστε σίγουροι πως ακριβώς να τις δουλέψετε; Εδώ είναι μία σίγουρη συνταγή για την επιτυχία.

 • Είχατε ποτέ συζήτηση με έναν υποψήφιο που έδειχνε θετικός, αλλά ξαφνικά “κρύωσε”; Ορίστε τι κάνατε λάθος...

 • Τα λόγια είναι φθηνά, αλλά αυτές οι τρεις φράσεις μπορούν να σας αποφέρουν εκατομμύρια αν τις χρησιμοποιείτε συνεχώς. Είστε περίεργοι;

 • Ανακαλύψτε που οι περισσότεροι διανομείς χάνουν τη μπάλα και στέλνουν τους υποψηφίους τους στους ανταγωνιστές, έτοιμους να γραφτούν!

 • Εκπληκτικές τεχνικές επικοινωνίας που γρήγορα προσδιορίζουν τα άτομα που είναι κατάλληλα να δουν το πρόγραμμά σας.

"Πρώτη φορά αισθάνομαι έτσι ύστερα από τόσα χρόνια. είμαι πολύ κοντά σε όλα αυτά που ονειρεύομαι. Αυτή τη βδομάδα έκανα ραντεβού και εφάρμοσα όσα είπαμε. Δουλεύει! Τελικά είμαι ο εαυτός μου και αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσα να κάνω. Ευχαριστώ και σύντομα θα ξαναμιλήσουμε."

Γιωργία Αγγέλη
Forever Living Products

 

"Το βιβλίο σου είναι με μία λέξη καταπληκτικό! Είναι ένα απαραίτητο βοήθημα - εγχειρίδιο  για όσους ασχολούνται με το δικτυακό μάρκετινγκ και για όσους θα ασχοληθούν. Ασχολούμαι με το MLM εδώ και 3 χρόνια αλλά δεν είχα κατανοήσει τι δυνατότητες υπάρχουν, μέχρι που κάποια στιγμή τα παράτησα. Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο με έκανε αμέσως να αρχίσω τη δράση και οφείλω να παραδεχτώ πως έγινε ένα μικρό βηματάκι για την επιτυχία της επιχείρησής μου. Είναι όλα διατυπωμένα τόσο απλά διατυπωμένα και κατανοητά.

Θέλω να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρεις σε όλους, ανεξάρτητα από ποια εταιρεία προέρχεται ο καθένας από μας, μεταδίδοντας τις γνώσεις, τις τεχνικές και κυριότερα την θετική σκέψη και ενέργειά σου. Δεν έχουμε γνωριστεί παρά μόνο τηλεφωνικά αλλά κάποια πράγματα δεν κρύβονται. Να είσαι πάντα καλά."

Λαμπρινή Τσιρογιάννη
FM Group

 

"Το βιβλίο σου το διάβασα, είναι καταπληκτικό. Είμαι δικτυωτής της Organo Gold εδώ και μερικούς μήνες. Το βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ με βοήθησε να προσελκύω νέους συνεργάτες εύκολα, χωρίς πίεση, αλλά και να συνειδητοποιήσω το ζήτημα της δικτύωσης.

Επιθυμώ να αγοράσω άλλα δύο αντίτυπα του βιβλίου μου, διότι δύο εκ των συνεργατών μου, είναι πολύ σοβαροί, το χρειάζονται και μου το ζήτησαν. Σκοπεύω να τους το κάνω δώρο."

Νικόλαος Απέρης
Organo Gold


"Θοδωρή τα ειλικρινά μου συγχαρητήρια για το βιβλίο σου. Καθοδηγείς έναν νέο δικτυωτή βήμα-βήμα να πετύχει τους στόχους του και πιστεύω το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο. Και πάλι μπράβο σου. Συνέχισε έτσι!"

Βασίλης Τσάτσης
Olympic Idea


W3Schools

Λοιπόν, κοιτάξτε τώρα τι γίνεται:

Πρώτα, χρειάζεται να συνειδητοποιήσετε ότι αυτές οι πληροφορίες θα μπορούσαν εύκολα να πωλούνται για χιλιάδες ευρώ. Για την ακρίβεια αν ζητούσατε από κάποιον ειδικό να σχεδιάσει ένα εξατομικευμένο “πλάνο” για εσάς ή για την ομάδα σας, θα σας χρέωνε περίπου 2.000€ με 3.000€, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα έρευνας κλπ.

Αλλά δεν πρόκειται να σας κοστίσει ούτε καν τα μισά από αυτό το ποσό. Για την ακρίβεια η συνολική επένδυση για όλα τα μυστικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα για να χτίσετε την επιχείρησή σας είναι μόνο 59€ (για το βιβλίο).

Ειδική προσφορά του βιβλίου για περιορισμένο χρονικό διάστημα 26€

 

Από τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 το Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι πλέον διαθέσιμο ΚΑΙ σε 3 CD's μόνο με 29€ (περισσότερες από 2,5 ώρες ηχογραφήσεων)

 

W3Schools

Αν θέλετε να επιλέξετε μία ζωή οικονομικής ασφάλειας και ελευθερίας, βρίσκεστε ακριβώς στο σημείο που θα έπρεπε να είστε αυτή τη στιγμή. Σας δίνω αυτό τον απίστευτα απλό, εύκολο, φθηνό και γρήγορο τρόπο να περάσετε στη μεριά της ζωής όπου οι ανησυχίες είναι λίγες και οι ημέρες χαράς είναι δικές σας!

"Εγώ είμαι ενθουσιασμένη και η εκπαίδευση μου άρεσε πάρα πολύ! Έμαθα αρκετά πράγματα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό μάθημα για μένα."

Ξανθή Τσιούκα
Κύπρος


"Θοδωρή ήταν η καλύτερη εκπαίδευση που παρακολούθησα! Έμαθα τόσα πολλά και πάνω απ’ όλα κατάλαβα τι έκανα τόσο καιρό λάθος. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!"

Μάχη Μήτρου
Herbalife International


"Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα τελειώνοντας την ανάγνωση του βιβλίου ήταν...Μα καλά πώς δε τα είχα σκεφτεί πιο πριν από μόνη μου όλα αυτά???!!!Κι ο λόγος δεν ήταν επειδή θεωρώ τον εαυτό μου πανέξυπνο(!)αλλά επειδή πρόκειται για απλές και μικρές συμβουλές,που όμως φέρνουν μεγάλες αλλαγές!Αλλαγές προς το καλύτερο!Η πρώτη συμβουλή που εφάρμοσα ήταν τελειοποιήστε το ρόλο σας. Απ'την επόμενη κιόλας μέρα άρχισα να προσπαθώ να είμαι αυτό που θέλω να γίνω!!!Μετά έμαθα να οργανώνω το χρόνο μου και διαπίστωσα πως περνούσα πολύ περισσότερες ώρες μπροστά στην τηλεόραση από το να κάνω πράγματα για τη δουλειά μου...Γι' αυτό σε ευχαριστώ πολύ Θοδωρή γιατί με τις συμβουλές σου άλλαξα νοοτροπία κι ήδη ακόμα κι από τώρα που είναι πολύ αρχή έχω δει μεγάλη διαφορά! "

Σοφία Αμαραντίδου
Yves Rocher

Οπότε ας ξεκινήσουμε!

Οι 3 επιλογές που έχετε με αυτή την απίστευτα χαμηλή επένδυση:

1. ΟΛΟΚΛΗΡΟ το περιεχόμενο του βιβλίου με περισσότερες από 160 σελίδες και 50 κεφάλαια, σε έντυπη μορφή, το oποίο σας αποστέλλεται χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση για τα μεταφορικά - είναι όλα μέσα στην τιμή. (για αποστολές εντός Eλλάδας) - 26€

2. Την ηχογράφηση του βιβλίου σε 3 CD's με περισσότερες από 2μιση ώρες εκπαίδευσης. Θα μπορέσετε να ακούσετε ακριβώς πώς διαβάζω τα σενάρια, το ύφος που χρησιμοποιώ και πώς να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε κι εσείς. Τα 3 CD's στα αποστέλλονται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για έξοδα αποστολής. - 29€

3. Το βιβλίο ΚΑΙ τα 3 CD's σε ένα πακέτο μόνο με 49€ (αντί 55€)

"Είναι ένα βιβλίο με περιεκτικό και λειτουργικό περιεχόμενο που θα πρέπει να διαβαστεί ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και όχι μόνο από τους ανθρώπους του Δικτυακού Μarketing. Συγχωρήστε με που δεν θα σταθώ στα τεχνικά μέρη του, σ' αυτά έχουν αναφερθεί όλοι που το έχουν διαβάσει, γιατί είναι ΣΙΓΟΥΡΑ αποτελεσματικό (το διαπίστωσα κι εγώ). Θέλω να σας μεταφέρω, όσο μπορώ, το συναίσθημα που μου δημιουργήθηκε διαβάζοντάς το. Ένιωσα πιο ανάλαφρη και πιο σίγουρη για την επιλογή μου (να ασχοληθώ με το Δικτυακό Marketing). Κατάλαβα ότι είναι ένα επάγγελμα καθ'όλα νόμιμο και αξιοκρατικό. Όλοι όμως μέχρι τώρα μου έλεγαν να αποφεύγω να χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο, γιατί ο κόσμος φοβάται, και μαζί μ' αυτούς ΤΕΛΙΚΑ φοβόμουν κι εγώ.

Με το βιβλίο σας κατάλαβα ότι είναι μια υπέροχη δουλειά, και χαίρομαι για πρώτη φορά που είμαι σ' αυτό το χώρο. Κατάλαβα ότι είναι ένα επάγγελμα που διέπεται από Αρχές και Νόμους συμπαντικούς γι' αυτό και όσοι ακολουθούν πιστά το πλάνο πετυχαίνουν.

Σας ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο βιβλίο σας, και για το χρόνο που έχετε διαθέσει μέχρι στιγμής σε κάποιες τηλεφωνικές επαφές."

Ελένη Ασημακοπούλου
FM Group


"Θα ήθελα να σου πω πως μου άρεσε πολύ η εκπαίδευση γιατί μας έδωσες τα βήματα που χρειάζονται για την αποτελεσματική πώληση και μπορώ να πω πως κάτι τέτοιο δεν έχω ακούσει σε καμία άλλη εκπαίδευση. Όλοι οι εκπαιδευτές βιάζονται να σε κάνουν να πουλήσεις γρήγορα, να γράψεις άτομα γρήγορα, προτείνουν τρόπους προώθησης των προϊόντων χωρίς να λένε για τις παγίδες του τρόπου ομιλίας που πρέπει να αποφύγουμε ώστε να γίνουμε αποτελεσματικοί."

Αντιγόνη Τεμελογλου
Herbalife International


"Το βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Είναι το "ευαγγέλιο" του δικτυακού μάρκετινγκ. Περιεκτικότητο, απλό, εφαρμόσιμο. Καλύπτει σχεδόν όλο το φάσμα της πρακτικής εξάσκησης με απόλυτα κατανοητό τρόπο. Δίνει απαντήσεις και λύσεις σε πάρα πολλά θέματα. Θοδωρή συγχαρητήρια."

Θωμάς Καραραμήτσος
Forever Living

Κάθε κεφάλαιο είναι γεμάτο με ιδέες και συμβουλές για το τί ακριβώς χρειάζεται να γνωρίζετε για να έχετε μαζική επιτυχία στο MLM, και ακριβώς πώς να το κάνετε για τον εαυτό σας ... με τον εύκολο τρόπο!

Πώς σας ακούγεται αυτό;

Κατεβάστε και διαβάστε τα περιεχόμενα και μερικά αποσπάσματα του βιβλίου πριν το παραγγείλετε:

"Περιεχόμενα Βιβλίου"

"Η Συμπεριφορά των 20.000€"

"Γίνετε Φίλοι με Όλους"

"Χρησιμοποιήστε Το Όνομά Τους"


Αφού διαβάσετε και εφαρμόσετε τις τεχνικές του “Ακαταμάχητου Δικτυακού Μάρκετινγκ”, η ζωή σας ίσως να μην είναι ποτέ ξανά η ίδια!

Τώρα που όλοι γνωρίζετε πως να έχετε περισσότερους “κατάλληλους” υποψηφίους ... θα βλέπετε τη ζωή μέσα από τα μάτια ενός πραγματικού ηγέτη στο MLM!

Σοβαρολογώ! Δε θα βλέπετε το MLM ξανά ποτέ όπως πριν. Θα βλέπετε ευκαιρίες εκεί που δεν βλέπατε ποτέ πριν! Θα παρατηρείτε ευκαιρίες για να κερδίζετε χρήματα που θα σας κοιτάνε στα μάτια τις οποίες θα παραβλέπατε στο παρελθόν.

Επιτέλους είναι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ σειρά να φτάσετε την επιτυχία που επιθυμείτε και ονειρεύεστε! Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς!

Παραγγείλετε Τώρα

W3Schools
 

ΥΓ 1: Το βιβλίο θα πωλείται 59€. Η ειδική τιμή των 26€ είναι ειδική προσφορά για περιορισμένο χρόνο ... οπότε κινηθείτε άμεσα!

ΥΓ 2: Στην τιμή του βιβλίου περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής εντός Eλλάδας. Για αποστολές εξωτερικού, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 6€ (ή ανάλογα τη χώρα αποστολής)

Οι άνθρωποι που “τα καταφέρνουν” στο δικτυακό μάρκετινγκ δεν είναι πιο έξυπνοι από εσάς... απλά γνωρίζουν μερικά κρίσιμα πράγματα που χρειάζεται να μάθετε κι εσείς. Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο από όλα είναι καθοδήγηση και ενθάρρυνση. Αποκτήστε αυτό το βιβλίο ΤΩΡΑ και θα έχετε όλα τα μυστικά που χρειάζεστε για να κάνετε το MLM Ακαταμάχητο!

*Αν επιθυμείτε να κάνετε την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στείλτε email στο: theo @ TheAnswerTo . gr (γράψτε το email χωρίς τα κενά)

W3Schools

Milford Sound in New Zealand Milford Sound in New Zealand Milford Sound in New Zealand
 

© Copyright 2007 • Θεόδωρος Αραμπατζής • All Rights Reserved
Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ • Email: theo @ TheAnswerTo . gr (γράψτε το email χωρίς τα κενά)
Τηλέφωνο: 2341070332

Network Marketing In Greece